Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Policja.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemcia. Mam latek 17. Dziś miejscy zabrali mnie na komendę, ze względu "Picia" w miejscu publicznym. Wydmuchałem 0,00. Kazali się zgłosić odnośnie wydziału nieletnich. Będzie jakiś większy przypał?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

coś tam pierniczyli o kuratorze, ale wtf. To moje pierwsze. Czyli tylko powloką i ostrzegą?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Ale ja nie ogarniam... picie w miejscu publicznym, ale alkomat pokazał 0.0? W takim razie powiedz mi, co mogą Ci zarzucić? Jeżeli nie miałeś alkoholu we krwi to znaczy, że go nie piłeś, a więc do wykroczenia nie doszło. Poza tym musiałbyś trafić na naprawdę wrednych mundurowych, jeżeli za spożywanie (a właściwie jego brak o.O) alkoholu od razu zawinęli Cię na komendę.

Opublikowano

Pogrożą paluchem i nara

Mpc forum - dla mnie : serwerownia minecraft i pogaduszki

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu złożyłabym na nich skargę o bezprawne zatrzymanie. Skoro na alkomacie miałeś 0, faktycznie nie mogą Ci nic zrobić, ale Ty im owszem.

Qui est le prochain?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Buhahahah nic Ci nie zrobią te smerfy uliczne :D Alkomat wyświetlił 0,00 to gówno mogą ci zrobić jedynie polizać xD

1379148048-U870856.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...